RotaLeague

Turneul de fotbal ”RotaLeague” reprezintă un eveniment caritabil organizat de Rotaract Cluj-Napoca și Asociația Club Sportiv ”Cubs” Cluj-Napoca și toate încasările vor fi folosite pentru achiziționarea de materiale sportive de care să beneficieze copiii de la Școala Gimnazială Cătina.

În lipsa unei săli de sport dotate corespunzător, aproximativ 150 de copii de la Școala Gimnazială Cătina și de la structura școlii din Feldioara practică orele de educație fizică în aer liber, chiar și în perioada iernii când afară se înregistrează temperaturi foarte scăzute.

De asemenea, deși sunt mari amatori de fotbal, le lipsesc mingile ca să practice acest sport în condiții decente. Pe lângă fotbal, copiii de la această școală mai iubesc și sportul tradițional cătinean, ”lapta-n baba” care este un sport asemănător oinei și pe care îl joacă similar, în condiții improvizate, folosind în loc de bate de oina, cozi de matura sau crengi ale copacilor.

Prin demersul nostru ne dorim să strângem fonduri pentru achiziționarea de materiale sportive care vor fi donate acestei școli.

Rezultate:

În urma proiectului Rota League care a avut loc in data de 26 Mai 2018, am reușit cu ajutorul participanților și a altor persoane care au făcut donații să adunăm suma de 1.110 RON. Din această sumă au fost achiziționate materiale sportive în valoare de 1.108 RON de la Decathlon. Aceste materiale au fost transportate ulterior la școala gimnazială Cătina.

2018 - Mai - 26

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now